Brillant paradoxa


  • Comparteix:

toni.alemany

Toni Alemany


Publicat: el 19/jul/21
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

La temporada 20-21 es presentava plena d'incògnites i d'inseguretats, donat que moltes situacions no eren controlables per la nostra part. Arribem al setembre amb molta il·lusió per recuperar el temps perdut del final del curs passat. Els entrenadors, les jugadores, tota la junta, les famílies....volíem demostrar-nos a nosaltres mateixos que tot aniria bé, i que seriem capaços de tornar a ser el que sempre hem estat, un club model, en tota la seva estructura.

La temporada ha estat molt difícil per tots els que ens dediquem a l’esport. I és aquí on he pogut veure i valorar la força que té aquest club.

Una junta que sempre ha estat capaç d’escoltar als qui entenem i ens dediquem professionalment, unes famílies que han estat a l’alçada i han tingut la paciència i la comprensió necessària perquè el nostre projecte esportiu no s’enfonsés, uns entrenadors que se s’han reinventat i han tret el 150% de rendiment de totes les seves jugadores, i unes jugadores que han culminat a la perfecció tots els objectius que els hi hem plantejat dia a dia.

El resultat de tot això, paradoxalment, ha estat la millor temporada de la història del club si ens fixem en els resultats: 2 CAMPIONATS D’ESPANYA, 1 SOTSCAMPIONAT D’ESPANYA, 6 CAMPIONATS DE CATALUNYA, 1 SOTSCAMPIONAT DE CATALUNYA,...i molt més!!!. (massa llarg i avorrit per escriure).

I si no haguéssim assolit aquests resultats que tanta imatge ens donen com a model de club, faria el mateix escrit, dient que només per la feina ben feta, ha estat la millor temporada de la història, perquè els qui formem part d’aquest club, cada any hem fet, fem i farem.. la millor temporada de la nostra història.

L’esforç, la dedicació, i la professionalitat son innegociables en el CV SANT CUGAT.

Un excel·lent palmarès, simplement, és un número.

TONI ALEMANY és director tècnic del DSV- Club Voleibol Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.