Moltes gràcies, Oswaldo Romero


  • Comparteix:

xavier.cortes

Xavier Cortés


Publicat: el 13/jul/21
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Seguidor diari de Cugat.cat, busco una notícia que em connecti des de la feina amb Sant Cugat. La trobo a la secció Famílies i escola: Es jubilen tres professors històrics del Joan Maragall. L'Oswaldo Romero i dues professores més es jubilen, després d'anys i panys al Joan Maragall. No tinc el lligam amb elles com el que em va unir amb ell. Prego em disculpeu. Segur, però, que la dedicació del mític professor d'educació física , també ha estat gràcies a la seves respectives aportacions de generositat i dedicació. Així doncs, moltes gràcies als tres.

Em centro ara en ell:

Sense haver estudiat al Joan Maragall, sabia que hi havia un professor boig per l'atletisme. Al poc temps de ser jo anomenat regidor d'Esports, vaig conèixer a aquest apassionat de l'esport en general i enamorat de l'atletisme escolar. El temps no existia quan calia parlar d'atletisme, ja fos al despatx, a l'escola, al parc de la Pollancreda o en mig del carrer. L'Oswaldo defensava les proves atlètiques per a infants davant de qui calgués i les d'adults també. No faltava al Consell Municipal d'Esports, ni a cap reunió on ell podia incidir en el projecte de la pista d'atletisme de la Guinardera, o en la programació i organització d'esdeveniments municipals on l'atletisme hi fos present.

La passió de l’Oswaldo era contagiosa . No em vull allargar, però l'Oswaldo és un dels responsables de l'èxit del ja famós Cros de Sant Cugat. De la pista d'atletisme. De molts èxits de campionats i d'èxits de molts santcugatencs . Fins i tot, que alguna santcugatenca arribi als Jocs Olímpics és marca de l'Oswaldo.

Gràcies, gràcies, gràcies Oswaldo. Per la teva dedicació i persistència en la formació d'infants en la cultura de l'esport des dels valors positius individuals i col·lectius. Et jubiles de professor en nòmina. Si et plau, dedica'ns unes hores a la setmana, en això que saps fer tant i tant bé. Des de casa, des del club, des de qualsevol instal·lació esportiva, des de qualsevol racó del nostre estimat país o des d'allà on tu creguis que pots seguir aportant el teu coneixement i el teu bagatge . La teva carrera, també, ha de ser una cursa de fons.

XAVIER CORTÉS és exregidor d'Esports l'Ajuntament de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.