El toro de la Vega: assassinat a Tordesillas


  • Comparteix:

pepe.garcia

Pepe Garcia


Publicat: el 26/set/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Salvatgisme, assassinats, poble assedegat de sang que agraden de mortificar, de sagnar fins la mort a un bell i noble animal: el bou.

Situat a la província de Valladolid troben el poble de Tordesillas, lloc on gaudeixen en les seves festes matant i assassinant els animals, perquè diuen que això era el que feien fa molt anys els seus avantpassats. Excusa de covards assassins d'éssers vius, que és com dir que el garrot vil, la pena de mort tindria que seguir existint.

Bàrbars de poble ple d'odi i d'acarnissament cap a la vida animal. Pobles de botxins que encara perviuen en l'España negra castellana, davant la freda i nul·la passivitat dels seus governants. Poble on no s'és home si no se sap matar a sang freda al bou, si no ho saben massacrar clavant-los cent de vegades llances cruels de dolor i mort, en una ràbia enferma de poble.

També Sant Cugat va tenir un intent de corrides i mort. Ja fa algunes dècades per festa major van portar una 'plaza de toros' desmuntable, pintada en color de sang. La van instal·lar en un descampat que hi havia molt a prop on avui està el nou Ajuntament. Un parell de nois joves i prims, vestits amb una roba de segona ma que semblava més d'opereta que de torero, s'anunciaven en un cartell que competia amb el de la festa major. I el dia de la corrida, als dos paios i el seu seguici van voler ser herois tot i la poca afluència de públic.

Herois que presumien de poder matar a diversos bous després d'haver-los clavar moltes vegades una llança un tio baixet i gordo, de panxa prominent que li sobresortia pel desgastat pantaló de picador, muntat en un cavall vell d'esquena corbada. Herois després que els mateixos nois li tornessin a clavar aquesta vegada pals amb punxes de fletxes que anomenaven 'banderetes', mentre els pobres animals resignats a la seva sort, es deixaven massacrar en la terrible tortura que acabaria amb les seves vides, i els dos nois de llargues patilles a lo bandolero de serrania, amb les mans plena de sang i les orelles dels animals tallades es passejaven donant un volta a aquella falsa plaça de mort i mentides.

Tordesillas em sap a poble d'ànima negra, em sap a poble d'horror, poble dolent del que hem de fugir, ja que no tenen res que oferir als visitants, als turistes, a no ser que t'agradi la visió d'una part de la població (no tota) festejant a camp obert la persecució d'un animal fins l'extenuació d'aquest, fins l'aniquilació i l'extermini en dolorosos sofriments.

Carrers plens del que més abunda en Tordesillas: sang vessada anys darrera anys pels seus sanguinaris i adeptes monstres del sant patró de la tortura, mort i salvatgisme caníbal.

Tordesillas i les seves gents de raça inhumanes, perquè així és la herència que passa de pares a fills.

Turba vivent en el barbarisme de l'inconsciència, en l'analfabetisme emocional de no sentir cap sentiment davant el dolor d'un ésser l'únic pecat del qual ha seguit que en la encara inconscient Espanya ancestral i salvatge; existeixen pobles plens d'assassins d'animals, de bojos fanàtics en la luxúria de la malícia humana.

Festa en el camp, sang en la terra, dolor i mort en l'aire que els de Tordesillas viuen com vampirs, hienes, xacals assedegats de tortura i mort.

Poble de mala llet, de mala sang, capaços de perdre la dignitat com éssers humans en la més roí i indigna de les atrocitats: matar pel simple fet de sentir plaer, sinistre, macabre i demencial.

PEPE GARCIA és membre de CCOO



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.