El gir catalanista del PP


  • Comparteix:

lluis.mont

Lluis Mont


Publicat: el 8/mai/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Els girs catalanistes del PP, i ja n'ha fet uns quants, són de 360 graus. Per això, tot plegat fa riure.

Molts creiem que és un exercici de cinisme, però veient la Sra. Sánchez costa de trobar-li aquesta malicia. Més aviat sembla un cavall desbocat, una bèstia potent al galop, que no controla cap on va. De veritat no ha entès encara que la voluntat de ser dels espanyols es construeix sota la destrucció de la identitat catalana. Això li hauria de dir alguna cosa, no? Bé, d'acord, assumim que és cinisme, i que pensa que d'aquesta manera alguns catalans botiflers podran netejar la seva consciència de la traïció al país. Si fos així, la pobra Sra. Sánchez ja hauria de saber a aquestes alçades que Espanya no està en situació de poder comprar els catalans com en altres èpoques. Ara toquen vaques magres i cal retallar, recuperar competències i, sobretot, aprofitar l'avinentesa per donar canya. Com es pot compatibilitzar això amb fer polítiques positives pel país? De moment, la persecució terrible de la llengua i la identitat catalana continua implacable de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó. Així que, Sra. Sánchez, se li ha girat feina. Sense comptar amb les facilitats per fer polítiques catalanistes que li oferirà Vidal Quadras apostant per la oficialitat del català al Parlament Europeu! Apa, aneu girant, que nosaltres mentrestant mirarem d'avançar!

LLUÍS MONT és cardiòleg



  • Comparteix:

COMENTARIS

Senyor Mont, el seu discurs es basa en l'odi. Parteix de l'odi i suposa l'odi en els demés. Aquest tipus d'actitud no ens convè gens. Sembla que vostè veu en el PP, no un partit democràtic, sino un enemic. Facin el que facin, ho valora negativament: si no hi està d'acord, perqué no li sembla bé (el que és normal), però si hi està d'acord, llavors diu que menteixen... No s'arriba enlloc si la única cosa que s'està disposat a acceptar d'una altra força política és la seva dissolució. A més, és molt poc democràtic.

Josemaría Carreras Guixé. Enviat el 8/mai/12


Senyor Carreras sentir parlar a vostè de democràcia sent com són els fidels hereus del franquisme no té nom. Realment són els enemics de Catalunya i felicito el senyor Luis Mont pel seu fi, encertat i educat article.

Joan Serrallonga. Enviat el 8/mai/12


Primer es dirigeix a mi en singular, i després fa servir el plural. Entenc que una vegada més em fica dins del sac del PP i ja he dit que no hi tinc cap vincle -els vincles familiars no afecten a la política, al menys a casa meva-. Per qué no es deixa de prejudicis i de insults? Aquí els únics que tenen enemics son els que es mouen per odi. Però si vostè es vol inventar un enemic amb qui barallar-se, amb mi no hi compti. Gràcies, però jo tinc coses més importants entre mans, com per dedicar-me a convencer la gent com vostè de les meves bones intencions.

Josemaría Carreras Guixé. Enviat el 9/mai/12


Jo no m'invento un enemic ni tampoc l'insulto. Només cal veure els fets i l'odi que vostes els de PP tenen per la llengua, cultura i historia de Catalunya. Només els reconec un cosa, al menys no enganyen a ningú. Repeteixo, torno a felicitar al senyor Mont perque diu veritats de l'alçada d'un campanar i si no nomes cal veure la seva reacció. Salut i independencia

Joan Serrallonga. Enviat el 9/mai/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.