Per fi ens fan cas


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox Sant Cugat


Publicat: el 27/juliol
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Per fi ens fan cas i l’alcalde i el seu grup municipal entén que les nostres propostes són municipalistes i tenen només l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les famílies i veïns de Sant Cugat. Malgrat les etiquetes i els estereotips que alguna premsa poc objectiva s’entesta a inculcar a l’opinió pública de forma tendenciosa, amb el temps, tota veritat floreix i es posa de manifest per si sola; de fet, la mentida, l’escarni i la manipulació són camins de poc recorregut i sense sortida.

Algunes de les propostes i mocions que des de Vox Sant Cugat portem a debat al ple municipal són acceptades per lògica, sentit comú i perquè estan totalment deslligades d'absurdes pretensions polítiques que poc interessen als qui ens han votat i ens han fet suport confiant-nos la tasca de millorar Sant Cugat.

En aquest sentit, doncs, celebrem que l'Ajuntament posi per fi en marxa una campanya de sensibilització per evitar les deposicions de gossos al carrer tal com nosaltres vam sol·licitar en una moció del mes de gener a fi de minimitzar l'impacte en la higiene i la salubritat de les excrecions dels animals de companyia a la via pública. A partir d'aquesta moció vam acordar emprendre una campanya per tal de conscienciar els propietaris d'animals de companyia sobre la importància de mantenir un entorn urbà net.

La campanya, doncs, apel·la a la responsabilitat i al civisme per mantenir neta la ciutat, però també contempla sancionar administrativament les conductes d'algunes persones propietàries de gossos que encara no recullen les deposicions dels animals (amb una multa de 400 euros). Els agents cívics reforçaran aquesta campanya de sensibilització i comptaran amb la col·laboració de la Policia Local per poder administrar les sancions oportunes.

A més, a partir del curs que comença al setembre l'ajuntament impulsarà formacions a les escoles i instituts sobre la tinença responsable de mascotes perquè els menors "eduquin" els adults i, finalment, també instal·larà banderoles i cartells a diversos carrers i parcs del municipi per recordar que cal ser responsables.

Quan Vox és als ajuntaments, la població sempre en surt beneficiada. Seguim forts!

JORDI GUIRADO és regidor de Vox Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.