De Sant Cugat a París


  • Comparteix:

nuria.escamilla

Núria Escamilla

Regidora d'Esports (Junts)


Publicat: dilluns
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sant Cugat és una ciutat esportiva, és un fet i ho sap tothom. Les xifres de la pràctica esportiva i /o activitat física de la ciutadania són realment altes. Tot i així, estem treballant, des de l'Ajuntament, perquè aquelles persones que encara no s'han animat a fer-ho trobin, al municipi, l'activitat que més s'adeqüi a les seves necessitats.

Una ciutat que fa esport i salut, és una ciutat que batega. El ventall d'activitats físiques i esportives del municipi és realment divers i ric. Els programes esportius de l'Oficina Municipal (esport escolar, adults i gent gran), les entitats i clubs, els centres de fitness i salut, l'esport adaptat i inclusiu, els espais esportius a l'aire lliure, entre molts altres agents, ens han de fer sentir orgullosos de la nostra ciutat. Podríem dir "Sant Cugat ouvrons grand les jeux" emulant el lema dels jocs de París i el seu esperit.

Però Sant Cugat sempre va més enllà, a la recerca de l'excel·lència.

No només tenim clubs competint al màxim nivell estatal, sinó que també, cada quatre anys els i les nostres esportistes tenen una cita Olímpica. El somni olímpic també té seu a Sant Cugat.

A París 2024 té lloc la cita amb màxima representació de l'elit esportiu mundial, i Sant Cugat hi és representat una vegada més. Aquest fet ha de ser motiu d'orgull per qualsevol ciutat, però encara més per Sant Cugat, una ciutat que viu l'esport amb passió.

M'agradaria desitjar el major dels èxits esportius als i les esportistes santcugatencs que estan a París perseguint els seus somnis i vull que sàpiguen que la ciutat de Sant Cugat, la seva ciutat, està ben orgullosa del que ja han assolit!

Vull encoratjar a la ciutadania de Sant Cugat a seguir la participació dels nostres conciutadans, la Paula Ramírez (natació artística), la Jael Bestué (atletisme), i el Bruno Font i la Júlia Strappato (hoquei herba). Animeu-los en tot moment i viviu l'experiència dels jocs amb tota la seva màgia!

NÚRIA ESCAMILLA (Junts) és regidora d'Esports



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.