L'espanyolisme es cura viatjant


  • Comparteix:

eduard.anguita

Eduard Anguita


Publicat: el 5/des/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A veure, que consti que no tinc res en contra dels espanyols i que Espanya em sembla un país molt bonic. Vull dir que és un lloc fantàstic per viatjar, s'hi menja molt bé i tot això. A més, hi tinc amics i família i, fins i tot, parlo castellà amb ells, eh? Vaja, que respecto que hi hagi gent que se senti espanyola i tal.

ESCOLTA-HO

És per això que, amb tot el que té Espanya, em sap greu que hi hagi espanyols tan radicals. És una llàstima que hi hagi insolidaris que no vegin que, per culpa dels 22.000 milions d'euros anuals que van a Madrid i no tornen a Catalunya, haguem de retallar en sanitat, educació i en la resta de serveis públics. És una pena que hi hagi tants espanyols que recordin dia sí dia també l'article vuitè de la Constitució, que consagra l'ús de la violència com a garant de la unitat d'Espanya. I és trist de nassos que un tal Peces-Barba faci conyeta (o no) dels bombardejos sobre Barcelona i, Ebre enllà, ningú no aixequi la veu.

Ei, però que la culpa no és del ciutadà d'a peu sinó dels seus dirigents polítics i dels mitjans de comunicació, que els manipulen per mantenir-se al poder, ja se sap.

En fi, que llegeixin i viatgin una mica, a veure si es curen...

EDUARD ANGUITA és estudiant i treballador a l'atur



  • Comparteix:

COMENTARIS

Molt interessant la teva crítica a l'espanyolista radical; per fortuna mol menys freqüent del que sembles pensar (d'altra manera no li dedicaries tanta atenció). En tot cas, és la mateixa crítica que mereixen els catalanistes radicals (independentistes fanàtics), també molt pocs, per sort.

Josemaría Carreras Guixé. Enviat el 5/des/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.