Sant Cugat també va vibrar amb la selecció espanyola, malgrat l'alcalde


  • Comparteix:

alfredo.bergua

Alfredo Bergua

Regidor a l'Ajuntament i Secretari General del Partit Popular de Sant Cugat


Publicat: avui, a les 09:00
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest passat diumenge, 14 de juliol, va ser un dia de celebració a tot Espanya, des de Bilbao fins a Cadis, des d'Ourense a Barcelona, del nord al sud, de l'oest a l'est. Tot un país va poder gaudir de l'espectacular i merescut triomf de la Selecció Espanyola de futbol en la final de l'Eurocopa.

No gaire lluny d'aquí, a Sabadell, a Terrassa, a Rubí, a Cerdanyola, a Barberà o a Castellar, per posar només exemples de municipis de la nostra comarca, els seus Ajuntaments van posar a disposició dels seus ciutadans la possibilitat de veure la final en una pantalla gegant, sent sensibles a una realitat que l'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha volgut obviar o amagar: el gran seguiment i les simpaties que té la Selecció Espanyola a la nostra ciutat.

Guiat pels seus prejudicis ideològics, l'alcalde va decidir que al nostre municipi no es posaria una pantalla per poder seguir la final, amb excuses que no convencen a ningú. Bé, sí, als sectaris de sempre que avorreixen tot allò que tingui a veure amb Espanya.

Però sí, malgrat l'alcalde i els seus acòlits, amb pantalla o sense, Sant Cugat també va vibrar amb la victòria de la Selecció Espanyola. Segurament, si no dormien, van poder sentir els petards, els clàxons dels cotxes o dels centenars de santcugatencs eufòrics que ho van celebrar als nostres carrers. Que hi hagi més santcugatencs celebrant la victòria d'Espanya que celebrant l'amnistia és una imatge que no volien veure, però la realitat és la que és.

Un alcalde ha de ser-ho per a tots els seus ciutadans, i no només per aquells que el van votar, i diumenge va perdre una oportunitat immillorable per a demostrar-ho. Esperem que si en un futur es torna a donar una situació com aquesta (és molt probable que així sigui donat el nivell i el potencial d'aquesta Selecció), no visqui d'esquena a la realitat i sigui sensible a un sentiment cada cop més majoritari i accepti instal·lar una pantalla, com han fet la majoria dels grans municipis catalans.

ALFREDO BERGUA VALLS és regidor a l'Ajuntament i Secretari General del Partit Popular de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.