Renovació? Aneu de cara, caram!


  • Comparteix:

eduard.anguita

Eduard Anguita


Publicat: el 26/set/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La nova presidenta local d'Esquerra, Mireia Ingla, assegura ara que Junqueras i Bosch 'són capaços de capgirar els resultats negatius del partit' i veu en el 'superdissabte' del darrer dia 17 'un primer pas per bastir un nou projecte' (Cugat.cat 18/IX/2011). En resum: que la renovació que s'ha produït és millor del que hi havia abans.

ESCOLTA-HO

La cantarella té la seva gràcia, sobretot després que Ingla aparegués als mitjans de comunicació petonejant efusivament Ridao -abans de saber-se derrotat a les primàries- i després que aquest fos, precisament, un dels suports interns claus amb què va comptar Ingla a l'hora de ser la cap de llista d'Esquerra a Sant Cugat.

Per arrodonir l'acudit, podríem afegir que Ingla és tan 'renovadora' que la patacada a les eleccions municipals (on Esquerra va perdre la representació al Consistori) no va ser cap obstacle ètic ni polític per erigir-se com a presidenta local. Això sí, en un acte encomiable de democràcia republicana, fou assenyalada abans per Andreu Freixes (Cugat.cat 21/VII/2011); un altre gran 'renovador' que va ser president d'Esquerra durant set anys i -coses de la vida!- avalador públic de Ridao (Cugat.cat 03/VIII/2011).

No és de malpensar, doncs, que les declaracions d'Ingla s'emmarquen o en la pura hipocresia política, o en la punyalada amb nocturnitat a Ridao o en l'intent desesperat de supervivència. No seria més fàcil anar de cara i mantenir la coherència?

EDUARD ANGUITA és estudiant i treballador a l'atur



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.