Festa Major!


  • Comparteix:

jordi.feixas

Jordi Feixas


Publicat: el 2/jul/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Curs escolar acabat, portes de l'estiu recentment obertes i, un any més, Festa Major! Durant uns dies aquesta ciutat nostra amb cor de poble es llença al carrer i ens demostra que tenim una societat local ben viva. Enguany, durant sis dies podem gaudir d'un bon grapat d'activitats fruit de l'acció de les entitats i que posen de manifest l'energia de Sant Cugat.

ESCOLTA-HO

En la present edició desapareix el que ha estat un punt central de la festa com ho eren les Barraques. El model s'havia esgotat, per ser massa massificat i allunyat?, cal una major integració de les barraques al poble? fins i tot plantejar-ne una estructura diferent, més propera i pensada sobretot per al jovent local? Jo diria que seria bo.

Ara bé, que això fa necessària una millor disposició dels veïns amb el tema nocturn i tenir una mica més de cultura de Festa Major? Que això suposa que els joves hem de cedir i potser les Barraques no poden allargar-se fins la sortida del sol? Jo diria que també.

Tot canvi de model implica ganes de col·laborar i estar disposat a facilitar l'adaptació a totes les parts del poble implicades i, poc a poc, anar millorant.
Ara per ara, toca gaudir de la present edició, d'oferta n'hi ha per tots els gustos: activitats, grups de renom, alternatives, esport al carrer i molt més. Bona Festa Major!

JORDI FEIXAS i ROIGÉ és llicenciat en Història, actualment cursa estudis superiors en Pensament Contemporani



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.