Nova temporada


  • Comparteix:

antonio.gregorio

Antonio Gregorio

Membre del PSC Sant Cugat


Publicat: el 27/set/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Comencem una nova temporada esportiva amb els mateixos problemes de fa moltes temporades, la manca d'equipaments esportius al municipi. A Sant Cugat practiquem molt esport i això ens enorgulleix com a ciutat, però per poder continuar sent un referent de l'esport arreu del país hem de millorar les instal·lacions esportives actuals i crear-ne de noves.

No tenir prou instal·lacions, sobretot d'esports de pista, fa que moltes entitats no puguin encabir a tots els seus jugadors i comporta que els entrenaments no es realitzin en les condicions òptimes.

Per tant, aquestes entitats es veuen obligades a dur a terme les seves activitats en pistes exteriors que moltes vegades no compleixen amb els requisits necessaris per a les pràctiques esportives. Aquestes pràctiques es veuen encara més afectades segons les condicions climàtiques, especialment a l'hivern, ja que rellisquen i poden comportar accidents.

Hem d'elaborar un pla d'equipaments consensuat entre totes els actors esportius del municipi que a part de recollir les noves instal·lacions que s'han de construir en els pròxims anys també ha de tenir molt en compte el correcte manteniment de les instal·lacions que disposem actualment.

Sabem que no hi ha una solució fàcil i ràpida, però hem d'intentar buscar quines es poden executar en el menor temps possible i que a més no comportin una despesa desmesurada, com per exemple la cobertura d'algunes pistes exteriors que ens puguin ajudar a millorar i donar resposta a aquesta problemàtica.

ANTONIO GREGORIO és membre del PSC Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.