Una estona amb Mireia Ingla


  • Comparteix:

pepe.garcia

Pepe Garcia


Publicat: el 7/mai/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Vaig estar parlant amb la Mireia una llarga estona. Me la va presentar un amic en comú. Vam conversar de la política local, intercanviant opinions, mirant l'actualitat, el futur proper...

L¡alcaldable d'ERC a Sant Cugat, Mireia Ingla, té una mirada sincera, de saber escoltar, que transmet la seva il·lusió de la feina que vol fer per a la seva ciutat.

I tu per què creus que estàs preparada per a ser alcaldessa?, li vaig preguntar entre altres moltes coses. Va explicar-me els seus motius, les seves raons amb claredat, concisa, com una sancugatenca més i ara política, que te les idees i ganes del que vol fer si arriba a governar. Amb la frescor que pot transmetre una nova política amb moltes ganes de fer coses , de treballar, sense saber encara que és caure o sentir-se atrapat en la burocratització del sistema, i això pot ser un punt al seu favor.


Vam aixecar-nos de la taula on estàvem després de dues hores d'una agradable conversa, quan la nit de primavera començava a envoltat la ciutat, deixant per altre moment continuar coneixent més de les seves idees, dels seus pensaments polítics i del seu partit que ella representat en un nova etapa, una nova època que vaig comprovar que Mireia vol transmetre carregada d'optimisme.

De moment, en aquest any que estem vivim i que ens espera ple de rugits de tambores de urnes electorals, ja es comença a intuir allò que va escriure el poeta Jhon Donne, no preguntis per a qui doblen les campanes; doblen per a tu.

PEPE GARCÍA és membre de CCOO



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.