Els pals a les rodes


  • Comparteix:

marc.tolra

Marc Tolra


Publicat: el 11/abr/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Que el que va ser cap de llista de la teva formació, proclamat també candidat, passi a ser número 2 d'una altra llista electoral no deu ser gens agradable, me'n faig el càrrec. Que aquest fet ocupi un lloc destacat a la premsa i que, per tant, la gent se n'assabenti, també és de calaix. Ara, que s'enviïn cartes al director perquè arribin a tot l'electorat socialista santcugatenc, cada vegada menys, entrant en el debat personal i furgant més en la ferida, i a més públicament, no crec que sigui, des de la meva humil opinió, la millor manera per tirar endavant després d'un episodi que afebleix el PSC de Sant Cugat.

Michael Cáceres ho sap. Sap que sense Ferran Villaseñor el PSC de Sant Cugat perd molt, la C, concretament. La sagnia de vots a la qual els socialistes es veuen abocats, amb una especial violència electoral a Sant Cugat, es tornarà a mostrar a les eleccions municipals, en les quals Pere Soler haurà de navegar amb un vent en contra i molt fort. No sé si amb aquestes cartes, que s’allargaren més d’una setmana per les respostes d’alguns lectors, Cáceres posa més pals a les rodes a la ja difícil situació política del PSC i especialment a la fita de Soler d'esdevenir la segona força al ple municipal.

El PSC no es pot enfonsar, perquè tot l’espai que retrocedeixi serà i és ocupat per altres forces com C’s o Podem, al costat de les quals el PSC representa un catalanisme manifest i actiu. És trist veure com un partit que s’està enfonsant ho faci a causa, principalment, dels seus propis dirigents. Sembla com si no poguessin evitar posar-se pals a les rodes a si mateixos. I les cartes, recurs ja usat per Chacón l’any 2013, ho són. Sap greu. Per tant, que no es preguntin com és que MES hagi nascut perquè la resposta també és de calaix.

MARC TOLRÀ és estudiant universitari



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.