Què cuinaran els santcugatencs per festes?

  • Comparteix:


A un dia perquè comencin oficialment les festes, amb la nit de Nadal aquest dimarts, Cugat Mèdia surt al carrer per conèixer els àpats, preferències i recomanacions de la ciutadania. Els canelons, el pollastre i el brou amb la seva carn d'olla continuen sent els reis de les taules de Nadal i Sant Esteve. El peix i el marisc, però, hi ha qui el guarda per Cap d'Any. Un bon tiberi nadalenc ha d'acabar de la manera més dolça i pel que fa als torrons, els sabors tradicionals són els que triomfen.
  • Notícies

    El Rugby Sant Cugat tomba el CAU amb la seva millor versió

  • Notícies

    El concert de Nadal de la Gent Gran omple Sant Cugat de música i il·lusió

  • Notícies

    La música dona el tret de sortida a l'esclat solidari perquè tots els infants tinguin joguina

  • Notícies

    Què cuinaran els santcugatencs per festes?

  • Notícies

    Les administracions de loteria fan l'agost per Nadal

  • Notícies

    Sant Cugat s'omple d'esperit nadalenc i música amb les 'Nadales al carrer'