L'AMPA de l'Ŕgora, també contra l'abocador de Can Fatjó

Can Fatjó

Societat

Publicat el 7/mar/11 per Jaume Blanché

L'AMPA de l'escola Ŕgora també es posiciona en contra de l'abocador de residus d'ecoparcs que es podria situar a la zona de Can Fatjó, a tocar de Sant Cugat. La presidenta de l'associació, Laura Barnadas, creu que, a banda de les molčsties que pugui ocasionar pel trŕnsit de camions, les olors que desprendria l'abocador serien molt perjudicials per als nens de l'escola.

Barnadas creu que ha de primar el benestar dels nens i nenes de les escoles de la zona i no pas els interessos que pugui tenir Cerdanyola en posar l'abocador en aquesta ubicació. La presidenta de l'AMPA de l'escola Ŕgora defensa que l'abocador s'hauria de posar en un altre lloc.

Laura Barnadas

No és el lloc idoni per posar l'abocador. A banda de les molčsties ocasionades pels camions, s'ha de tenir en compte la pudor que provocarŕ.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Barnadas ha explicat que s'ha arribat a un acord amb totes les AMPA de la zona per presentar una instŕncia a l'Ajuntament per fer palčs el malestar de la comunitat davant la possible instal·lació de l'abocador. Barnadas espera que el consistori 'es posicioni i faci força' per lluitar contra l'abocador.