Tots els centres escolars de la ciutat romandran tancats demà per la nevada

Escola Joan Maragall aquest dilluns

Societat

Publicat el 8/mar/10 per Miquel Herrada

Tots els centres escolars de la ciutat romandran tancats dimarts pels efectes de la nevada i seguint la recomanació de l'Ajuntament de no obrir les portes per evitar complicacions del temporal. El fred d'aquesta nit pot afavorir l'aparició de plaques de gel a les carreteres, fet que afectarà els accessos als centres escolars. El Consell Comarcal del Vallès Occidental també ha suspès el servei escolar a la ciutat. Una trentena de persones que s'havien quedat atrapades al CEIP la Floresta ja han pogut sortir del centre i un dispositiu municipal ha acompanyat els nens del districte fins a casa i els de la resta de la ciutat a l'Ajuntament. El Ferran i Clua ja està completament desallotjat després que una màquina retroexcavadora hagi permès als cotxes que hi quedaven abandonar el centre.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha explicat l'última hora de l'afectació de la nevada als centres a Cugat.cat.

Carmela Fortuny

De moment la recomanació és que tanquin perquè ja és evident que els accessos seran complicats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La directora del Ferran i Clua, Clara Caso, ha explicat a Cugat.cat que demà dimarts no obriran les seves portes.

Clara Caso

Tots portaven cadenes, menys un. La policia ha portar alguns nens. Demà no obrirem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La directora del Pureza de María, Isabel Padilla, explicava aquest dilluns matí perquè han decidit suspendre les classes, tot i que el centre s'ha mantingut obert.

Isabel Padilla

Han vingut pocs alumnes i hi havia professors que no podien sortir de casa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les escoles de la Floresta, Turó de Can Mates, Pureza de María, Àgora, El Pinar, l'IES Leonardo da Vinci i les escoles bressol de Valldoreix i la Mimosa també han suspès les classes dilluns.

D'altra banda, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) s'ha evacuat per precaució i també ha suspès les classes dimarts.