Volpelleres tanca la 'millor' Festa Major del barri

L'associació veïnal assegura que ha estat una festa "preciosa i massiva"


  • Comparteix:

Un moment de la Festa Major de Volpelleres, a la plaça dels Rabassaires / Foto: Ajuntament Sant Cugat

Un moment de la Festa Major de Volpelleres, a la plaça dels Rabassaires / Foto: Ajuntament Sant Cugat

Volpelleres ha tancat aquest diumenge al vespre tres dies de Festa Major que com apunten des de l'associació veïnal ha estat 'la millor festa del barri'. La prova, asseguren, ha estat en 'rècord d'assistència en la majoria d'activitats, la participació activa de voluntaris i la quantitat de veïns que han sortit al carrer, així com la participació massiva de comerços'.

El karaoke per a totes les edats; el discjòquei de dissabte, que va omplir de gom a gom la plaça dels Rabassaires per ballar; i el correfoc dels Diables de Sant Cugat de divendres, són algunes de les activitats més destacades, juntament amb la Festa Holi, que va fer que el Parc de la Guineu es quedés petit.

Un altre moment de la Festa Major de Volpelleres, també a la plaça dels Rabassaires

Un altre moment de la Festa Major de Volpelleres, també a la plaça dels Rabassaires / Foto: Cedida

La rítmica, la desfilada de moda amb proposta de matrimoni inclosa, i la cloenda de festa amb un concert de rock "ha demostrat que Volpelleres batega amb força". Ruth Campos, vocal de l'AV Volpelleres i comerciant de la pastisseria Amoma considera que "ha estat un ambient preciós, on tothom s'ha unit per una bona causa, que és fer gran el barri on tothom es trobi a gust". Campos assegura que "tots anàvem a una: l'associació de veïns, els comerciants i les famílies". "Ha estat una Festa Major preciosa i massiva", ha conclòs.

Els organitzadors han volgut reiterar l'agraïment a tots els comerços que han fet possible la festa i fan una crida els veïns a fer-se soci de l'associació "per poder continuar fent bategar el barri".

RECUPERA EL PREGÓ D'INICI DE LA FESTA MAJOR


Ruth Campos

Ha estat un ambient preciós, on tothom s'ha unit per una bona causa, que és fer gran el barri i fer un barri familiar on tothom es trobi a gust i ens hem unit tots. Tots anàvem a una. L'associació de veïns, els comerciants i les famílies. Ha estat una Festa Major preciosa i massiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.