Valldoreix es prepara per la Festa Major

La festa del barri s'allargarà fins al diumenge i comptarà amb els plats forts tradicionals


  • Comparteix:

Preparació de la paella marinera a la Festa Major de Valldoreix l'edició passada /Foto: Cugat Mèdia

Preparació de la paella marinera a la Festa Major de Valldoreix l'edició passada /Foto: Cugat Mèdia

Torna aquest divendres la Festa Major de Valldoreix amb la trobada d'associacions veïnals i entitats culturals, la sardinada popular i el concurs de paelles el com a activitats destacades de la festa. Amb el pregó de l'ADF a la sala de plens de l'EMD es donarà el tret de sortida a quatre dies de gresca, que comptaran també amb gimcanes, visites guiades i diferents actuacions.

Així, el divendres tindrà lloc la botifarrada popular a les 21 h a l'Envelat. Tot seguit serà el torn de l'actuació dels Coi els Montgrons que amb cançons tradicionals catalanes i temes de taverna posaran el punt final al primer de gresca.

L'esport serà el protagonista del dissabte amb el torneig popular de futbol per a joves i el torneig de vòlei platja a les 9 h i a les 9:30 h respectivament. A les 10 h tindrà lloc la trobada d'Associacions Veïnals i Entitats Culturals a l'aparcament de l'estació. La ballada de sardanes, la fideuà popular i la plantada de gegants protagonitzaran la tarda de festa. Luand i la nit del canet acabaran tancant el dia.

El diumenge arrencarà amb la caminada popular a càrrec del VEN. El concurs de paelles, la trobada castellera i la gimcana matemàtica acabaran posant el punt final a les festivitats.

CONSULTA AQUÍ TOTS ELS ACTES DE LA FESTA MAJOR DE VALLDOREIX



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.