Les Planes bull amb les activitats per a petits i grans de la Festa Major

Jocs, castells inflables, música i gastronomia han estat les propostes de la gresca aquest dissabte


Temes relacionats

El CRAE, uns 'veïns de pas' a les Planes, però ben arrelats al barri ( 6/set/24)


  • Comparteix:

L'Espai Pere Grau en plena Festa Major de Les Planes // Foto: Alex Suárez (Cugat Mèdia)

L'Espai Pere Grau en plena Festa Major de Les Planes // Foto: Alex Suárez (Cugat Mèdia)

La Festa Major de les Planes ha omplert aquest dissabte el districte d'activitats infantils i de propostes també per als més grans. L'Espai Pere Grau, tot i que afectat per la pluja, ha acollit els castells inflables, el toro mecànic, el ping-pong i el futbolí, entre d'altres. Els participants també han pogut degustar un vermut al migdia que ha fet les delícies d'aquells que volien gaudir d'un ambient més relaxat.



Al Casal les propostes han estat enfocades a la gent gran, i la petanca ha protagonitzat les primeres hores del dia.

Aquest diumenge l'Espai Pere Grau torna a acollir durant tot el matí activitats com el futbolí i el maquillatge de fantasia. A les 13 h arribarà un dels moments més esperats de la festa: la paellada popular. La barreja de Bollywood i sevillanes reprendrà la festa, acompanyada del concurs de menjar gelatina i l'actuació de DJ Fabio. Finalment, la festa Holi amb el grup No somos de palo tancarà la Festa Major de les Planes.

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ

La pluja s'infiltra a l'Espai Pere Grau

La pluja de la nit de divendres a dissabte va omplir d'aigua l'Espai Pere Grau i va obligar a interrompre diverses activitats pels problemes de goteres i humitats al sostre. En declaracions a Cugat Mèdia, la presidenta de la Comissió de Festes de Les Planes, Eva Puigjaner, ha lamentat l'estat de les instal·lacions i que els incidents amb l'aigua es repeteixin: "Ha passat el que passa sempre. Al setembre plou i no és que hi hagi una gotera, sinó que n'hi ha moltes. Només demanem que ho arreglin i poder fer unes festes dignes".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.