Alarma per un home que salta a les vies del tren a la Floresta

Els fets es van produir aquest diumenge al vespre en hores de servei


  • Comparteix:

Estació de FGC de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

Estació de FGC de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

Inquietud a la Floresta després que aquest diumenge al vespre un home saltés a les vies del tren de l'estació de FGC quan encara hi havia servei. Segons ha confirmat la Policia Local a Cugat Mèdia, l'home va acabar pujant a l'andana de nou sense incidents després de passejar entre les vies. Una situació, però que no és la primera vegada que es produeix.

Des de l'Ajuntament tenen constància dels fets i estan investigant si es tracta de la mateixa persona coneguda com "l'home que crida". En aquest sentit, l'alcalde accidental i tinent d'alcaldia de Seguretat, Bernat Picornell ha afirmat en una entrevista a Cugat Mèdia que estan treballant amb els Serveis socials, els Mossos d'esquadra i amb FGC per estudiar el cas.

Un home caminant per les vies de l'estació de FGC la Floresta

Un home caminant per les vies de l'estació de FGC la Floresta / Foto: Cedida

En una línia similar, i segons ha pogut saber el mitjà, els veïns també han traslladat al consistori i a la presidència del consell de barris la seva preocupació per la situació i la seguretat en el barri.

Tanmateix, Picornell ha deixat clar que "la seguretat a la Floresta no ens preocupa, però ens preocupem si els veïns estan amoïnats".

Mossos no té constància dels fets d'aquest diumenge.




Bernat Picornell

Caldria veure si va relacionada amb una persona que crida pel centre de la ciutat, per la Floresta... Caldria veure si és aquesta persona o és una altra, en tot cas, nosaltres treballem coordinadament amb serveis socials per intentar donar la millor resposta i sobretot garantir la seguretat dels veïns i veïnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.