En aquesta edició, s'hi han presentat un centenar de propostes i, d'aquestes, 34 han arribat a la final per tal de convèncer el jurat. Una auditoria presidida per Saray Ruiz (Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona) i integrada per Jordi Roca (El Celler de Can Roca, Rocambolesc), Andrey Dobovik, Enric Monzonis (Chocolate Academy de Barcelona), Ester Roelas i Raúl Bernal (By LaPaca).
"L'art de viure, l'art de degustar, l'art de menjar-te un món en dues mossegades és meravellós", ha subratllat Jordi Roca en declaracions a Cugat Mèdia. En el mateix sentit s'ha pronunciat el mestre xocolater Raúl Bernal, que, a més, va ser el guanyador de la primera edició del certamen, fa dos anys. "Sovint la gent necessita que es digui que és el millor d'Espanya perquè li donin el valor que mereix", ha apuntat el pastisser d'Osca, que ha admès que endur-se el guardó va ser "un abans i un després".
El certamen ha comptat amb dos participants santcugatencs: la pastisseria Dolç i Ephemera Chocolates.
Fernando Toda
És un concurs molt interessant perquè reivindica una peça que s'estava perdent. Demostra que en la creativitat en el bombó hi ha un món per recórrer.
Jordi Roca
L'ard de viure, l'art de degustar, l'art de menjar-te un món en dues mossegades és meravellòs.
Raúl Bernal
És un premi que et posa al teu lloc. Sovint la gent necessita que es digui que és el millor d'Espanya perquè li donin el valor que mereix. Per a mi va ser un abans i un després.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.