L'ou com balla, les catifes de flors i els Gegants: així viu Sant Cugat el Corpus Christi

L'Església del Monestir ha acollit la tradicional jornada litúrgica, amb la Missa Major com a acte central


  • Comparteix:

La tradició del Corpus Christi es manté ben viva a Sant Cugat. L'Església del Monestir ha acollit aquest diumenge la litúrgia, amb els elements que la caracteritzen: l'ou com balla, la confecció de les catifes de flors per on passa la processó del Santíssim i la Missa Major, que ha omplert a vessar el temple. També se sumen a la trobada els Gegants de Sant Cugat, que han acompanyat els infants que han fet la comunió.




La tradició de les catifes de flors va recuperar-se fa 12 anys, i cada cop són més les persones que hi participen. Enguany, han estat una vintena de catifes, elaborades pels parroquians, voluntaris i entitats.



La Missa Major ha estat multitudinària. Centenars de persones han deixat petita l'Església del Monestir amb motiu del Corpus Christi. Amb aquesta tradició, els cristians agraeixen a Déu el do de l'Eucaristia.



Com és habitual, aquesta iniciativa té un caràcter solidari. Enguany, la recaptació de la col·lecta de la missa es destina a Càritas Sant Cugat.

Més endavant, vídeo de la celebració



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.