Els organitzadors de la bicicletada pels túnels de Vallvidrera acaten la sentència del TSJC i fan l'alternativa

Com els proposava el tribunal han anat fins el Baixador de Vallvidrera per la BV-1462, la que volen evitar


  • Comparteix:

La protesta en forma de bicicletada convocada per aquest diumenge per la plataforma Bikevidrera per reclamar un carril bici als túnels de Vallvidrera finalment s'ha fet a la carretera de la Rabassada. D'aquesta manera, els manifestants han acceptat la resolució del TSJC que prohibia fer el recorregut a la C-16 per motius de seguretat. 'En les quatre anteriors vam desobeir el senyal de circular en bicicleta, ara era anar en contra d'una sentència i això no ens faria bé ni a la plataforma ni a la nostra reivindicació', ha assenyalat Marc Bertran, un dels organitzadors.

"Volíem que tots els presents, gent de totes les edats i condició física, poguessin experimentar la rapidesa i senzillesa de creuar la muntanya de Collserola pels túnels però no ha estat possible", ha lamentat Marc Bertran, un dels organitzadors de la bicicletada.

Foto de família dels manifestants

Foto de família dels manifestants / Foto: Àlex Recolons (ACN)



Malgrat que pujar per la carretera de Vallvidrera, l'alternativa que els va donar el TSJC, comporta al seu parer més problemes de seguretat i més afectacions per a la resta d'usuaris de la via, finalment han optat per utilitzar-la per arribar fins el Baixador de Vallvidrera. "És la via que volem evitar utilitzant la galeria dels túnels de Vallvidrera, però no hem volgut que la gent que ens dona suport ho veiés com una derrota i perdés la oportunitat de fer una ruta en bicicleta aquesta diumenge, ha assenyalat.

Tot i que la sentència del TSJC afectava el poder de convocatòria dels organitzadors, el fet que una cinquantena de ciclistes s'hagin acostat igualment a la plaça de Borràs demostra, segons la plataforma Bikevidrera, que les seves reivindicacions són cada cop compartides i defensades per més gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.