Sant Cugat s'acomiada de Roger Ricart amb un homenatge festiu

Moltes entitats santcugatenques s'han aplegat davant del Monestir per dir-li adeu amb un esclat final


  • Comparteix:

Els Diables de Sant Cugat s'han acomadat de Roger Ricart a les portes del Monestir / Foto: Lali Puig (Cugat Mèdia)

Els Diables de Sant Cugat s'han acomadat de Roger Ricart a les portes del Monestir / Foto: Lali Puig (Cugat Mèdia)

Centenars de persones han acomiadat aquest dimecres Roger Ricart. Moltes entitats santcugatenques s'han aplegat a la sortida del Monestir per acomiadar-se de Ricart amb una gran festa. La cerimònia s'ha celebrat amb una església plena de gom a gom i amb la història de 'El Petit Príncep' de teló de fons en tot moment. L'alcalde, Josep Maria Vallès, l'eurodiputada i castellera Diana Riba, el tinent d'alcalde Bernat Picornell i la regidora Esther Madrona (tots dos ex bastoners), són algunes de les personalitats que també hi han assistit. 'Mirant amb el cor' Sant Cugat ha dit el darrer adeu a Ricart per, com deia el conte, 'veure allò essencial que és invisible als ulls'.


Esclat conjunt de les entitats a la cerimònia en homenatge a Roger Ricart

Esclat conjunt de les entitats a la cerimònia en homenatge a Roger Ricart / Foto: Lali Puig (Cugat Mèdia)


Un cop acabada la cerimònia i amb el repic dels tabals tocant Infern la comissió s'ha desplaçat a la sortida del Monestir on els Diables han acomiadat Ricart amb una encesa a l'uníson del Boc, la lloba i els cremadors. Tot seguit, amb el tret dels Trabucaires ha tingut lloc l'esclat final conjunt on han participat els Geganters, els Caparrots, l'Entitat Sardanista, el Grup Mediterrània, els Bastoners, l'Esbart i els Castellers. El versot dels Diables i un brindis han acabat posant el punt final.

Brindis conjunt final en homenatge a Roger Ricart

Brindis conjunt final en homenatge a Roger Ricart / Foto: Lali Puig (Cugat Mèdia)

Ricart, ha mort aquest dimarts als 41 anys. Nascut el 1982 a Chicago, Illinois, amb dos anys ja es va mudar amb la família al Vallès. Optimista de soca arrel i amb un cor gegant va ser un dels fundadors de la nova Coordinadora d'Entitats.

En els seus darrers anys de vida, s'havia bolcat en el projecte Cims Contra el Càncer, vinculat a la Fundació Club Muntanyenc, que vol donar a conèixer la importància de l'exercici físic en pacients oncològics i facilitar-ne l'accés a les persones en tractament o post-tractament contra el càncer.

Amb un somriure, tal com ell volia, Sant Cugat ha dit adeu a un santcugatenc, que sense cap dubte, duia un petit príncep dins seu.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.