Sant Cugat acull fins a l'11 de maig la segona edició de la Setmana gastronòmica del Comerç Just. La iniciativa, organitzada per Oxfam Intermón, té per objectiu posar en valor una forma alternativa de comerç i coincideix amb la commemoració del Dia Mundial del Comerç Just (11 de maig).
Els 12 establiments que hi participen oferiran algun plat elaborat amb productes de comerç just al llarg de la setmana. Enguany, hi col·laboren el Barteneu, Bocamoll, la Bolera, el Forn de l'Estació de Valldoreix, el Vi de Deu, Kombu, La Flama de la Bolera, l'Antic, la Rita, Papitu, Somewhere i Spoon.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.