Consulta els serveis mínims de la vaga de transport de viatgers i mercaderies

L'aturada tindrà afectació entre les 10 del matí i les 16 hores


  • Comparteix:

La vaga començarà a les 10h / Foto:  Cugat Mèdia

La vaga començarà a les 10h / Foto: Cugat Mèdia

El sindicat CGT al sector del transport de viatgers i mercaderies per carretera ha convocat una vaga per aquest dimecres, 10 d'abril, amb afectació entre les 10 i les 16h. La Generalitat ha decretat els serveis mínims que, en el cas del transport urbà i interurbà per carretera, seran del 20% del servei. Durant la resta del dia, els serveis de transport urbà i interurbà i el de persones amb discapacitat funcionaran amb la freqüència i horaris habituals.


SERVEIS MÍNIMS

  • Servei de transport urbà i interurbà per carretera: 20% del servei. En tot cas, es realitzarà un desplaçament complert d'anada i tornada i el percentatge indicat es podrà distribuir de forma irregular sempre i quan en còmput global no se superi.

  • Servei de transport de persones amb discapacitat per carretera: el 85% del servei.

  • Serveis complementaris: es prestarà el servei mínim indispensable amb la infraestructura necessària per tal de donar el servei de transport dels apartats anteriors.

  • Transport de mercaderies per abastir els establiments sanitaris i farmacèutics: la mateixa plantilla que un dia festiu. Pel que fa a la resta de mercaderies només es transportaran les que per la seva naturalesa perible no siguin susceptibles de conservar-se més enllà de 24 hores.


  • Per a més informació, es pot trucar al telèfon d'Atenció al client de Moventis Sarbus: 935 806 700 (de 8 a 13 h i de 16 a 19 h).



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.