El restaurant Brau, ubicat a Sant Cugat, guanya 'Batalla de restaurantes'

El programa de Chicote ha premiat la xef Maria Espín per la seva escudella i carn d'olla i pel seu restaurant

La xef Maria Espín al Brau durant el rodatge de 'Batalla de restaurantes' / Foto: Cedida

Societat

Publicat el 5/març per Sara Bella

El programa de La Sexta 'Batalla de restaurantes' ha reconegut l'escudella i carn d'olla de la xef Maria Espín i ha guardonat el Brau com a millor restaurant. La xef i propietària d'aquest establiment, ubicat a les instal·lacions del Pàdel Augusta de Sant Cugat, ha participat al capítol d'aquest dimarts on competia amb Casa Leopoldo (Barcelona), Pepito (Barcelona) i Can Mauri (Polinyà).


El programa buscava la millor escudella i carn d'olla, un plat que Espín no té a la carta, però que ofereix, els mesos d'hivern, al menú de migdia. "És un plat que fem a casa, com la sopa de ceba o la sopa d'all", ha dit. Al programa, a més, va decidir servir el plat amb la vaixella de la seva mare per donar-li un toc especial.

La xef, que ha qualificat la seva experiència al programa de 10, reconeix que, en comparació amb el seu pas per 'Joc de cartes', on també va ser la guanyadora, en aquesta ocasió hi ha hagut més "batalla". "Han buscat la confrontació, i jo soc una de les persones que s'hi ha vist involucrada, però sempre amb criteri i molta educació", ha dit. "Jo em prenc molt seriosament el que faig: el local, la normativa, l'equip... I si veus que en els altres no s'ho prenen tant seriosament, jo, ho critico", ha confessat.


DECLARACIONS

Maria Espín

L'experiència a casa meva és de 10. Jo tinc molt clar què faig, com ho tinc i com segueixo les normatives. M'ho prenc molt seriosament, soc molt exigent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio