Detenen un lladre després que es deixés el mòbil al lloc dels fets

L'individu va intentar recuperar-lo trucant al seu telèfon, que se l'havia deixat a un dels vehicles que havia obert per robar


  • Comparteix:

Imatge de la detenció / Foto: policiastc

Imatge de la detenció / Foto: policiastc

La Policia Local ha detingut un lladre pel robatori d'objectes de valor en l'interior de vehicles gràcies al fet que va intentar recuperar el seu mòbil que l'havia deixat dins d'un dels cotxes que havia obert. El cos de seguretat va rebre l'avís d'un veí aquest dissabte en veure una persona remirant els cotxes estacionats al voltant de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC). Policia Local i Mossos d'Esquadra van organitzar un dispositiu de recerca per trobar l'autor dels furts. La resolució del cas va ser ràpida; el lladre s'havia oblidat el seu mòbil a l'interior d'un dels cotxes després d'haver trencat el vidre i en el moment que va trucar per voler recuperar-lo, la Policia Local el va detenir.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.