Un grup de nazis fa pintades i destrossa una parada de bus a Valldoreix

Una de les pintades és a la tanca d'una casa que llueix una estelada


  • Comparteix:

Les pintades amb simbologia nazi / Fotos: Cedides per Juanjo Cortés

Les pintades amb simbologia nazi / Fotos: Cedides per Juanjo Cortés

Valldoreix s'ha llevat aquest dissabte amb pintades amb símbols nazis, al passeig del Rubí i a la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer, i amb el vidre d'una parada de bus rebentat. Tot plegat ho ha donat a conèixer a les xarxes socials el president de l'EMD, Juanjo Cortés, que ha confirmat a Cugat Mèdia que aquestes bretolades haurien estat obra d'un grup de joves que, al voltant de mitjanit d'aquest divendres a dissabte, han campat per la vila, 'alterats' i fent proclames nazis, amb una exaltació que ha anat 'in crescendo'. Les pintades s'han trobat a llocs com una parada de bus, un pas de vianants i, també, a la tanca d'una casa que llueix una estelada penjada.

Segons Cortés, el veïnat ha alertat la policia dels fets, però els cossos de seguretat, almenys de moment, no han efectuat cap intervenció. Per la seva banda, la brigada municipal ja ha retirat els vidres trencats de la parada de bus vandalitzada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.