La comissaria de la Policia Local de Sant Cugat es traslladarà al costat de Mossos

Ho ha afirmat l'alcalde en la reunió de la Junta Local de Seguretat


  • Comparteix:

Imatge de l'espai on aniria la nova comissaria  / Foto: Google Maps

Imatge de l'espai on aniria la nova comissaria / Foto: Google Maps

En el futur, la Policia Local i Mossos d'Esquadra treballaran més colze a colze que mai. L'alcalde Josep Maria Vallès ha explicat que la comissaria de la Policia Local 's'ubicarà al costat de la comissaria de Mossos', al carrer d'Alfons d'Aragó per oferir un millor servei i una millor coordinació. L'alcalde ha apuntat que l'Ajuntament té la reserva de sòl feta i que la intenció és 'començar a treballar el projecte aquest mandat'.

Vallès ha donat a conèixer aquestes intencions a la Junta Local de Seguretat celebrada aquest dimecres a l'Ajuntament. Tot i que no concretar cap previsió de quan entraria en funcionament, fonts municipals indiquen que no es tracta d'un projecte a curt o mig termini i que la intenció és que l'espai aculli Protecció Civil i ADF.

L'alcalde tampoc no ha concretat a què es destinarien els 1.205 metres quadrats que quedarien alliberats de l'edifici que actualment ocupa la comissaria de la Policia Local, a la plaça de la Vila. Aquest edifici, contigu a l'Ajuntament, és propietat municipal i té quatre plantes.

Sobre la comissaria de barris, ubicada al costat de l'estació de FGC de Valldoreix, el tinent d'alcaldia de Seguretat, Bernat Picornell, ha explicat que treballaran amb Promusa, propietària de l'immoble, l'ús de les instal·lacions que donaran servei als districtes i Valldoreix.




Josep Maria Vallès

Si fins ara treballaven coordinats, ara més. I estan més ben situats en quant a entrades i sortides de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.