Reviu els tres dies d'activitats de la Festa Major de Valldoreix

La trobada castellera, el concurs d'arrossos i els concerts de Mariona i Buhos triomfen entre els valldoreixencs


Temes relacionats

Buhos i Mariona Escoda la fan grossa a la Festa Major de Valldoreix (16/set/23)

Així viu Valldoreix el dissabte de Festa Major (16/set/23)

L'activista Antonio Zamora insta a preservar l'essència de vila durant el pregó de Festa Major de Valldoreix (15/set/23)


  • Comparteix:

La Festa Major de Valldoreix ha viscut tres dies amb una àmplia oferta d'activitats que han omplert de gresca i alegria la vila. La trobada castellera, la cercavila gegantera o els concerts de Mariona Escoda i Buhos han fet esclatar d'eufòria els carrers de Valldoreix. Cugat Mèdia us apropa un resum d'imatges de les activitats que han omplert Valldoreix de música, cultura i tradició popular.

Les festivitats de la vila van encetar amb el pregó de l'activista Antonio Zamora qui va ressaltar la importància de preservar l'essència de vila. Zamora, expresident de l'associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix en dues etapes diferents i president de la Creu Roja del territori durant més de 20 anys, va recordar que "Valldoreix ha de continuar evolucionant".

Dissabte, Valldoreix es va omplir de diverses activitats culturals com la Missa Major amb motiu de Sant Cebrià, patró de Valldoreix, l'arrossada marinera organitzada per la peixateria Tast de mar, la cercavila dels Gegants de Valldoreix i els Gegantons del Ferran Clua o la sardinada popular al pati del Casalet a càrrec de l'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes.

En caure la nit, la nova ubicació per als concerts de la festa grossa es va erigir per rebre a l'artista Mariona Escoda i la banda Buhos. Dues actuacions que van aplegar més de 2.500 persones al pàrquing del CAP. El president de l'EMD Valldoreix, Juanjo Cortés, ha posat en valor aquest nou emplaçament per celebrar els concerts, ja que el Casalet "per seguretat no era recomanable".

El matí d'aquest diumenge ha començat amb la trobada castellera, on els Castellers de Sant Cugat, els Minyons de Terrassa i els Xics de Granollers han aixecat diversos castells en el patí del Casalet. La gran festa ha conclòs amb el popular concurs d'arrossos, amb 12 participants.

Com a valoració general, Cortés ha assenyalat que, tot i la pluja de divendres, es van poder fer "canvis per poder-ne celebrar totes les activitats amb certa normalitat".


Juanjo Cortés

Un concert de Buhos en un espai com el Casal de Cultura, per seguretat, no és recomanable i els mateixos Buhos ens han agraït el canvi



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.