La 'Fairtruck' d'Oxfam Intermon fa parada a Sant Cugat

L'entitat ha organitzat un recorregut per diversos municipis de l'Estat amb l'objectiu d'apropar-se a la ciutadania


  • Comparteix:

La

La "fairtruck" està estacionada a la plaça de Lluís Millet, davant l'estació de FGC / Foto: Cugat Mèdia

La 'Fairtruck' d'Oxfam Intermon ha fet parada a Sant Cugat aquest dijous en el marc d'una campanya que l'entitat ha impulsat per apropar-se a la ciutadania i explicar els seus principals eixos d'acció. Oxfam ha estacionat aquesta caravana a la plaça de Lluís Millet per convidar a un cafè a les persones interessades a parlar sobre les principals problemàtiques que 'ataquen el benestar del planeta i de la societat'.

Amb l'eslògan 'Et ve de gust un món més just', l'ONG també vol donar a conèixer aquest cafè produït, extret i comercialitzat a través de Comerç Just. Gràcies a les persones que el consumeixen, Oxfam Intermon ha posat en marxa un fons de microcrèdits, beques escolars i la millora d'instal·lacions que repercuteixen en la millora de les condicions de vida de 10.656 famílies a Uganda.

La impulsora del projecte i tècnica d'innovació 'Diàleg Directe' d'Oxfam Intermon, Eva Reixach, ha explicat que la idea de la 'Fairtruck' es va concebir per crear un espai "agradable i de diàleg directe" per atraure més gent i generar més interès d'una manera "innovadora".

La caravana estarà viatjant durant un mes i visitarà diferents municipis de l'Estat. Després de Sant Cugat, la 'Fairtruck' passarà per Terrassa, Manresa, Osca i Zarautz. Algunes localitats per on ja ha passat són Àvila, Granollers, Madrid, Sevilla, Cadis, Huelva i Toledo.


Eva Reixach

Estem molt satisfets. Es crea un espai agradable de conversa. Convides a la gent a un cafè i genera interès. És una manera innovadora de crear diàleg directe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.