Aquests són els guanyadors de la 4a edició del Premi Raimon Badia

Dels sis projectes finalistes, dos han estat premiats i s'ha entregat un accèssit


  • Comparteix:

4a edició del Premi Raimon Badia al Casal de Torreblanca / Foto: Doble Via Cooperativa

4a edició del Premi Raimon Badia al Casal de Torreblanca / Foto: Doble Via Cooperativa

Els projectes 'Arrela't', de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i 'Sostre Violeta', de la Universitat de Girona (UdG), són els guanyadors de la 4a edició del Premi Raimon Badia d'Educació no forma i Cooperativisme. Es tracta d'una iniciativa per reconèixer els projectes universitaris centrats a promoure els valors del cooperativisme en els centres universitaris i a la societat en general. També s'ha lliurat un accèssit a 'Soca-Rel', de la Universitat de Girona. En total s'han guardonat tres projectes, entre premis i accèssit, dels sis projectes finalistes i dels tretze projectes que s'havien presentat de les diferents universitats catalanes.

'Arrela't' és un projecte impulsat per la UAB que proposa un servei de mentoria per fomentar la cohesió social de joves de 13 a 16 anys procedents dels Centres Residencials d'Acció Educativa (CRAE).

'Sostre Violeta' neix de la mà de la UdG per oferir un servei de salut mental a dones sense sostre i millorar la qualitat de vida d'aquestes persones.

Finalment, 'Soca-Rel', també impulsat per la UdG, proposa augmentar el capital social del jovent migrat no acompanyat que arriba a Catalunya i augmentar el sentiment de pertinença al territori d'aquests joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.