El ple es compromet a arribar al 10% d'habitatges de lloguer assequible en 10 anys

Així ho exposa la moció redactada pel govern i Junts, a la qual Ciutadans i la regidora no adscrita han votat en contra


  • Comparteix:

Oficina Local d'Habitatge de l'Ajuntament / Foto: Cugat Mèdia

Oficina Local d'Habitatge de l'Ajuntament / Foto: Cugat Mèdia

Un 10% dels habitatges del municipi seran de lloguer assequible en un termini de 10 anys. Així ho ha acordat el ple mitjançant l'aprovació d'una moció presentada conjuntament pel govern i Junts per Sant Cugat. El text també contempla que el parc públic d'habitatges es continuï gestionant des de Promusa, que s'actualitzi periòdicament el reglament de sol·licitants per dimensionar la demanda existent en cada moment i que es busqui el màxim consens polític i ciutadà, entre d'altres.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

El regidor de Junts Carles Brugarolas ha volgut agrair a l'equip de govern "l'esforç de consens", ja que, segons ha dit, "és el que necessita la política d'habitatge, ja que aborda projectes de llarg recorregut". Un agraïment al qual també s'hi ha sumat el tinent d'alcaldia d'Habitatge, Francesc Duch. "Per aquest govern, l'habitatge és una clara prioritat, i per això volem disposar del màxim consens polític", ha dit.

D'altra banda, tant Cs com la regidora no adscrita han votat en contra de la moció. El portaveu del grup taronja, Aldo Ciprian, ha recordat que cada any han de marxar de Sant Cugat 3.000 persones, segons ell, "per les nul·les polítiques d'habitatge assequible de la ciutat". Respecte a Promusa, Ciprian considera que "si no ven habitatges de protecció oficial, no es pot sustentar, si no és amb contínues ampliacions de capital i injeccions de diners públics".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.