Neix La Xarxa+, la plataforma d'streaming gratuïta de les televisions locals

La nova plataforma s'ha presentat aquest dimarts a l'espai IDEAL Centre d'Arts Digitals de Barcelona

La Colla Vella dels Xiquets de Valls a l'acte de presentació / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 14/feb/23 per Redacció

Un espectacle immersiu a l'espai IDEAL Centre d'Arts Digitals de Barcelona ha donat el tret de sortida a La Xarxa+, una plataforma d'streaming gratuïta que dona accés a una trentena de televisions locals de Catalunya, a pòdcasts de ràdios de proximitat, a esdeveniments en directe i a una àmplia oferta de continguts variats. El projecte, en el qual també participa Cugat Mèdia, compta amb finançament dels fons Next Generation de la Unió Europea per a la creació d'ecosistemes digitals en el sector audiovisual.

L'acte de presentació de la nova plataforma, que ha tingut lloc aquest dimarts, s'ha plantejat com una experiència immersiva, en la qual s'han fusionat diferents actuacions amb les pantalles gegants de la sala. Els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Manaies de Girona i els participants del 'talent show' 'Objectiu Paki' han ofert algunes de les actuacions més aplaudides.

L'acte ha comptat amb la participació de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín; el conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local, Marc Melillas; i els presentadors dels Premis Butaca, Gloria Cid i Toni Martín, entre molts d'altres.

REGISTRA'T A LA XARXA+ AQUÍ