Goteres i despreniments de la façana als pisos de Promusa de Can Minguet

El veïnat es queixa des de fa mesos del deteriorament de la finca, una situació que, segons fonts municipals, es resoldrà a principis d'any


Temes relacionats

Lliurats 109 habitatges de protecció oficial més (23/jul/09)


  • Comparteix:

El veïnat de la promoció de Can Minguet de lloguer per a joves de Promusa es queixa del mal estat de la finca. Es tracta d'una promoció de 59 pisos de lloguer per a joves que es va estrenar l'any 2009 i que, actualment, també acull persones en risc de vulnerabilitat. Les infiltracions de la zona del goteró, a la teulada, provoquen goteres a alguns habitatges i despreniments de la façana, cosa que es va intentar solucionar amb una primera actuació per protegir la zona i evitar que els despreniments caiguessin a terra. Segons fonts municipals, Promusa ja ha contractat una empresa per iniciar una segona actuació de sanejament i reparació que començarà el 2 de gener.

Un veí de la finca, Evan Illas, considera "vergonyós" l'estat de la comunitat. A banda de les goteres i els despreniments, Illas lamenta la proliferació d'esquerdes a les zones comunes, el mal estat de la pintura i la deixadesa de la jardineria, entre d'altres. A més, ell és un dels veïns que més pateix les goteres. "El pitjor és que se't coli l'aigua a casa i et diguin que ja està arreglat, quan tu saps que no és veritat, i vagis tenint goteres una vegada i una altra", exclama.

Aquesta és una situació que el veïnat viu des de l'abril i, de moment, la solució que s'ha posat és una malla al terrat que està sent insuficient per evitar que caiguin trossos de façana. Els veïns han parlat amb l'administració de finques, amb Promusa i amb la Síndica de Greuges, però no han vist solucionats els problemes. L'última cosa que se'ls va dir és que es farien treballs d'arranjament durant el pont de la Puríssima, cosa que no va passar.

Ara els toca esperar que les actuacions del 2 de gener sí que es duguin a terme i puguin deixar enrere aquests maldecaps.


Evan Illas

Podem començar per la porta i passar per mil llocs més. El pitjor és que tinguis goteres a la teulada, que se't coli l'aigua, que et diguin que està arreglat, quan no està arreglat, i que vagis tenint goteres una vegada i una altra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.