Càritas proporciona un pis a tres dones en risc de vulnerabilitat i fills a càrrec seu

El lloguer del pis, propietat de l'Ajuntament i cedit a Càritas, no suposarà cap despesa per a les famílies ni per a Càritas


  • Comparteix:

El bisbe de Terrassa ha beneït el pis de Càritas / Foto: Cugat Mèdia

El bisbe de Terrassa ha beneït el pis de Càritas / Foto: Cugat Mèdia

Càritas Sant Cugat ha engegat un nou projecte mitjançant el qual proporcionarà una llar a dones en situació de vulnerabilitat i fills a càrrec seu. El pis, amb capacitat per acollir tres unitats familiars, és propietat de l'Ajuntament, que el cedirà sense cap cost per a les famílies ni per a Càritas. A banda de l'habitatge, des de Càritas també oferiran a aquestes famílies un programa d'atenció i acompanyament en coordinació amb els serveis socials. Tot està preparat perquè les famílies es puguin instal·lar al pis a principis de desembre.

El rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, mossèn Emili Marlés, ha explicat que aquest habitatge, com un altre que ja hi ha per a homes des de fa 13 anys a la ciutat, està concebut perquè sigui "un pis de pas", en el qual les persones que hi visquin puguin "adquirir les eines necessàries per desenvolupar el seu camí després".

També participen en el projecte Fundació La Caixa, que ha moblat l'habitatge, i el grup CPM de la parròquia, que cobrirà les despeses del manteniment del pis i de les famílies.

Tot plegat s'ha explicat aquest dijous, durant la inauguració del pis, en un acte que també ha comptat amb la participació del bisbe de Terrassa, Salvador Cristau, la coordinadora parroquial de Càritas Sant Cugat, Eva Llinàs, i la directora general de Càritas Diocesana de Terrassa, Mònica Martínez.


Emili Marlès

Nosaltres partim de l'experiència del pis d'homes, i sempre amb la voluntat que siguin pisos de pas, que els serveixin per adquirir eines per desenvolupar-se després.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.