En marxa una nova promoció amb 35 habitatges protegits de lloguer

L'edifici s'ubicarà al carrer de Benet Moxó i el lliurament està previst per al 2025


  • Comparteix:

Imatge del projecte de la promoció / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge del projecte de la promoció / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Sant Cugat disposarà d'un nou edifici amb 35 habitatges protegits de lloguer general, que estarà enllestit el 2025 al carrer de Benet Moxó. L'Ajuntament, a través d'un jurat amb membres del consistori, Promusa, el Col·legi d'Arquitectes i l'ETSAV, ha escollit aquest divendres l'equip d'arquitectes que redactarà el projecte d'obres, que també dirigiran una vegada es constati que compleixen tots els requisits de les bases del concurs. La construcció anirà a càrrec de l'Ajuntament, a través de Promusa. Els 35 habitatges, de 70 metres quadrats com a màxim, tindran entre dues i tres habitacions, però també n'hi haurà d'una.

El projecte 'Filtres intermedis' és el que ha assolit més puntuació i anirà a càrrec de la UTE d'arquitectes Yago Oliva, Miguel Cuellas i Seguí Arquitectura

Al costat de l'edifici, l'Ajuntament disposa d'un espai reservat per a la construcció d'un segon edifici, que es desenvoluparà amb una cooperativa d'habitatge. Des del consistori encara treballen per definir aquest projecte i definir el procés d'adjudicació. És la primera vegada que l'Ajuntament posa en marxa un projecte cooperatiu públic; la iniciativa està recollida al Pla d'Habitatge Assequible 2030, com una de les fórmules "per afavorir al màxim possible la construcció d'habitatge assequible".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.