El carril bici entre la Floresta i Valldoreix, a punt de construir-se

Amb els treballs també es farà una nova rotonda a la intersecció entre la carretera de Vallvidrera i el Camí antic de Terrassa


  • Comparteix:

Un tram de la carretera que s'arranjarà / Foto: Google Maps

Un tram de la carretera que s'arranjarà / Foto: Google Maps

Les obres de construcció de l'itinerari per a bicicletes i vianants a la carretera de Vallvidrera (BV-1462) entre la Floresta i Sant Cugat començaran la setmana que ve. Amb els treballs també es farà una nova rotonda a la intersecció entre aquesta carretera i el Camí antic de Terrassa. Es tracta d'un projecte a cura de la Diputació de Barcelona, pressupostat en 2,1 milions d'euros, que té un termini d'execució de 17 mesos.

Amb aquesta iniciativa, es construirà un camí per a vianants i bicis al marge dret de la carretera de 1.125 metres de longitud i de 3,5 metres d'amplada. Estarà protegit per unes barreres de seguretat per tal de separar-lo del pas dels cotxes.

Amb la rotonda es pretén millorar la interconnexió de la cruïlla de la carretera de Vallvidrera amb el Camí antic de Terrassa, així com ordenar la intersecció amb els carrers de Ca n'Enric, la Pau i el passeig del Sol. Amb els treballs també es desplaçaran les torres elèctriques de mitja tensió que es troben en aquest entorn.

Les obres arriben més tard del previst, a causa dels retards a l'hora d'expropiar els terrenys necessaris per executar-les.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.