Sant Cugat esquiva els ruixats més intensos durant la tempesta de dimecres

Acumula 8,3 litres per metre quadrat de precipitació en comparació als 36,1 i 61,2 de Terrassa i Sabadell


  • Comparteix:

Sant Cugat i Castellbisbal han acumulat menys precipitació que les ciutats veïnes, amb 8.3 i 9 litres per metre quadrat respectivament / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat i Castellbisbal han acumulat menys precipitació que les ciutats veïnes, amb 8.3 i 9 litres per metre quadrat respectivament / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat evita les pluges més intenses i acumula precipitacions de tan sols 8,3 litres per metre quadrat. La tempesta de la nit de dimecres ha deixat precipitacions de 36,1 litres per metre quadrat a Terrassa i 61,2 litres per metre quadrat a Sabadell, que ha sigut la ciutat de la zona que més ha patit les pluges.

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) preveu que torni a ploure a la tarda, aquest dijous i tot i que es podrà gaudir d'unes hores de sol al migdia, tot indica que farà un dia força gris. Aquest divendres s'espera que marqui el final dels ruixats i el Servei Metereològic de Catalunya preveu sol durant tot el dia.

Tot i la relativa poca precipitació, els Bombers de la Generalitat han hagut de retirar un arbre que havia quedat doblegat al mig de la via, al carrer del Mariné, durant la tempesta de dimecres, que va caure amb més potència a diversos municipis veïns.

La tempesta d'aquest dijous va anar acompanyada de forts llamps. De fet, el SMC ha comptat que han caigut 6.378 llamps arreu del país.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.