La pluja de les darreres hores deixa un arbre caigut al centre de Sant Cugat

Una dotació de Bombers de la Generalitat i el servei de Parcs i Jardins de l'Ajuntament han treballat en l'incident


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

La pluja de les darreres hores ha causat pocs danys, en general, a Sant Cugat. Amb tot, una dotació dels Bombers de la Generalitat, juntament amb el servei de Parcs i Jardins de l'Ajuntament, han hagut de treballar en la retirada d'un arbre que el tronc havia quedat doblegat al mig de la via, al carrer del Mariné, 28, al barri de l'Eixample, segons ha explicat el cos d'emergència a Cugat Mèdia. L'incident no ha provocat danys ni ferits.

A Catalunya els els Bombers han atès fins a 27 avisos per les intenses pluges entre les 22 h de dimecres i les 7 h de dijous. Sobretot han estat petites inundacions, caiguda d'arbres i branques i neteja de vies amb pedres. La tempesta es va desplaçar dijous al vespre cap a les comarques de Barcelona, on s'han originat la majoria d'avisos. Tant a la regió metropolitana nord com a la sud s'han atès 11 avisos aquesta nit; a la de Girona, 3; a Tarragona, 1 i a Terres de l'Ebre, 1. En total, des de les17 h de dijous, els Bombers han atès 241 avisos. Entre les 20 h i les 7 h, el telèfon d'emergències 112 ha rebut 182 trucades per 127 incidències per les pluges, les últimes concentrades al Vallès Occidental i al Baix Llobregat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.