Sant Cugat Esports deixa la Rambla del Celler i es trasllada al carrer Sant Ramon

La nova botiga se situa a pocs metres de l'anterior i segueix especialitzada en els esports d'equip


  • Comparteix:

La nova botiga de Sant Cugat Esports al carrer Sant Ramon / Foto: Cugat Mèdia

La nova botiga de Sant Cugat Esports al carrer Sant Ramon / Foto: Cugat Mèdia

La botiga Sant Cugat Esports de la Rambla del Celler es trasllada al local número 3 del carrer Sant Ramon. El nou establiment se situa a només 50 metres de distància de l'anterior botiga, que es troba a la Rambla del Celler número 23. El motiu del trasllat és l'amplitud que els ofereix el nou establiment: és més gran que l'anterior i l'han reformat per complet.

Aquest nou local ja fa més d'una setmana que ha obert, i el de la Rambla del Celler està actualment en liquidació. Preveuen tancar-lo en els pròxims dies.

Geòrgia Casanovas, la propietària, explica que els va sorgir una oportunitat i que, com que ja havien de reformar l'anterior tenda, van preferir traslladar-se i aprofitar per fer les reformes en un local més ampli.

Sant Cugat Esports, que ja fa més de 40 anys que va obrir les portes, té dues botigues amb perfils diferents: la primera que es va obrir, que encara està a la Rambla del Celler i es trasllada al carrer Sant Ramon, se centra en esports d'equip com ara el futbol o l'handbol; i la segona, la de la plaça Quatre Cantons, està especialitzada en esports individuals com el tennis o el pàdel.




Geòrgia Casanovas

Vam trobar una nova oportunitat, vam trobar un local una miqueta més gran, havíem de fer reformes també a l'altra botiga i, bé, vam decidir venir cap al carrer Sant Ramon. Estem davant del pavelló, vam pensar també que era un lloc proper i esperem que la gent ens torni a ubicar i que no hi hagi problema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.