Famílies de la Floresta demanen una segona línia a l'escola pública del districte per assumir la demanda 'extraordinària'

La plataforma Eduquem a la Floresta lamenta que sis famílies florestanes no han pogut matricular els fills al centre públic del districte


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'escola La Floresta / Foto: Google Maps

Imatge d'arxiu de l'escola La Floresta / Foto: Google Maps

La plataforma Eduquem a la Floresta exigeix la creació d'una segona línia a l'escola pública del districte per donar resposta a 'l'extraordinària demanda actual', davant la qual sis famílies, lamenten, s'han quedat sense places per als fills. El col·lectiu assenyala que, de tots els centres públics de Sant Cugat, el florestà és l'únic que només té una línia, 'malgrat estar preparat per acollir-ne dues'.

Les famílies afectades, explica la plataforma en un comunicat, estan "plenament arrelades a la Floresta", on participen "diàriament de la vida col·lectiva del barri". De fet, assenyalen que la majoria dels fills que ja han estat escolaritzats junts a les escoles bressol.

L'alternativa que es posa sobre la taula per a aquests infants és l'escola Ferran i Clua, a Valldoreix. Una opció que Eduquem a la Floresta veu "inassumible a peu" i, també, en transport públic perquè "no ofereix una connexió eficient". Tot plegat, apunta la plataforma, "complica seriosament la conciliació laboral" i obliga a optar pel transport privat.

El comunicat d'Eduquem a la Floresta compta amb el suport de la Coordinadora d'AFES de Sant Cugat i de l'AFA de l'escola la Floresta, així com de les comissions Educativa i Feminista del consell de barri del districte, de l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta Pearson i de la UREF.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.