El barri de Monestir-Sant Francesc s'engalana per recuperar la jornada 'Fem barri'

La festa ha comptat amb activitats per a totes les edats, amb l'objectiu de ser inclusiva


  • Comparteix:

Tot plegat ha tingut lloc als jardins de Sant Francesc / Foto: Ajuntament

Tot plegat ha tingut lloc als jardins de Sant Francesc / Foto: Ajuntament

El barri de Monestir-Sant Francesc s'ha vestit de festa aquest dissabte al matí amb la jornada 'Fem barri', creant així un espai de trobada entre el veïnat, els comerços i les entitats. La diada ha comptat amb activitats molt variades i per a totes les edats: des d'actuacions musicals fins a un taller de castells, passant per exposicions, activitats esportives i espais d'informació.

Mireia Gallego, de la Xarxa Monestir Sant Francesc, ha comentat que aquesta jornada és molt importants per a ells. "Posem de manifest totes les entitats que formen part del nostre barri i la feina que fan", ha explicat. "I és una manera també de ser inclusius, perquè a aquesta festa hi ha gent de tot arreu i també d'altres zones i, per tant, el que fem és una tasca d'inclusió entre els veïns", ha afegit.

L'activitat 'Aprèn a fer castells' ha anat a càrrec dels Castellers de Sant Cugat

L'activitat 'Aprèn a fer castells' ha anat a càrrec dels Castellers de Sant Cugat / Foto: Ajuntament



D'aquesta manera, el barri ha recuperat la festa després de dos anys, ja que a causa de la pandèmia no la van celebrar el 2020, ni tampoc el 2021. "L'any passat vam voler esperar que tot estigués una mica més garantit, per la seguretat de la gent, i perquè tenim com a entitat l'Associació de gent gran de Sant Cugat", ha detallat Gallego. En definitiva, es va voler esperar a poder "fer-la grossa i no parcial".








Mireia Gallego

Posem de manifest totes les entitats que formen part del nostre barri. És una manera també de ser inclusius, perquè a aquesta festa hi ha gent de tot arreu i també d'altres zones i, per tant, el que fem és una tasca d'inclusió entre els veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.