Un festival de country recapta més de 1.500 euros per als infants amb càncer de l'Hospital Sant Joan de Déu

Valldoreix ha acollit el primer Festival Country Solidari i posteriorment hi ha hagut un concert del grup 'On The Road'


  • Comparteix:

Festival Country Solidari a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix / Foto: Cedida

Festival Country Solidari a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix / Foto: Cedida

Un total de 1.553 euros és el que ha recollit la ballada de country solidària organitzada aquest cap de setmana a Valldoreix. La recaptació anirà al Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre pediàtric oncològic de l'Hospital Sant Joan de Déu. Un cop ha acabat la ballada country a l'aire lliure, hi ha hagut un concert del grup On The Road. El festival ha estat organitzat per Àngels Lalinde, de Black Wings, Montse Moscardó, de QGatCountry, i Eva Griñò, de la Xarxa Social de Valldoreix, juntament amb l'EMD de Valldoreix.

La trobada ha estat una oportunitat per posar en pràctica els passos de ball country de les persones assistents, a més de col·laborar, a través d'un donatiu de cinc euros, amb el nou centre integral dels infants i adolescents amb càncer de l'Hospital Sant Joan de Déu. Tal com ha explicat una de les organitzadores, Montse Moscardó, "ha estat una ballada a peticions, on els participants han demanat les cançons que volien ballar".




Montse Moscardó

Hem fet una ballada de country i després de la ballada hi ha un concert, que està sonant ara mateix. Després del concert tornarà a sonar música country per continuar la ballada, però en aquest cas la ballada serà a peticions, és a dir, que els ballarins demanen els balls que volen ballar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.