Els paradistes reivindiquen el Mercat de Volpelleres: 'S'hi pot trobar tota la cistella de la compra'

L'espai, recentment remodelat, enceta una nova etapa amb més espai i una millora en l'accés


  • Comparteix:

El Mercat Municipal de Volpelleres enceta una nova etapa, amb més espai per a les parades i millores en l'accés després d'una reforma. Els paradistes afronten amb optimisme els canvis i fan una crida al veïnat perquè s'acosti a l'equipament, que té una ocupació de més del 70%, amb 14 comerços oberts. 'Ara ja es pot trobar tota la cistella de la compra', expliquen a Cugat Mèdia. Actualment, hi ha parades de fruita i verdures, venda de carn, una fleca, plats precuinats i un bar, on poder gaudir d'una beguda o un àpat.

L'empresa municipal Promusa, encarregada de gestionar el mercat des del 2010, va signar un nou acord amb els quatre nous concessionaris amb la voluntat de "fomentar l'ocupació de les parades vacants, donar més vida al mercat i convertir-lo en un referent de compra de proximitat al barri". Amb aquest nou "impuls", es vol atraure nous clients, a qui els paradistes preparen "una oferta molt xula".

L'accés des del Mercadona també s'ha millorat. I en aquest sentit, des de l'equipament recorden la facilitat per accedir-hi: per descomptat, s'hi pot arribar a peu, però també queda a la disposició de la clientela un aparcament, gratuït durant dues hores per als compradors.

Entrada al Mercat de Volpelleres

Entrada al Mercat de Volpelleres / Foto: Cugat Mèdia


Inaugurat l'any 2019, el mercat de Volpelleres és el més nou dels quatre mercats municipals que hi ha a Sant Cugat i té disponibilitat per a 19 establiments. Amb la revitalització, l'Ajuntament espera que nous paradistes s'animin a ocupar els cinc espais que encara queden disponibles per completar l'oferta total del mercat.

Inauguració i sorteig

El Mercat de Volpelleres celebra la reobertura amb el sorteig d'un vol en globus aerostàtic. Fins aquest dissabte, els clients dels establiments hi podran participar i els guanyadors es donaran a conèixer dilluns. Amb motiu de la reobertura, a més, el mercat celebrarà una festa el 12 de maig de 18 h a 20 h, amb música, tasts de productes de les parades i activitats infantils.


Paradistes

Fa poc que li hem donat un impuls, al mercat. Ara ja es pot trobar tota la cistella de la compra. / Hi ha una oferta molt 'xula'. / Que vinguin, que veuran un mercat amb productes molt bons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.