Un policia local de Sabadell fora de servei atura a Sant Cugat un intent de robatori d'una moto

La víctima ha estat un home que havia quedat per vendre la moto, però al lloc dels fets es van presentar dues persones que li han intentat robar

Imatge del lloc dels fets / Foto: Cedida

Societat

Publicat el 3/mai/22 per Redacció

Un veí de Sant Cugat ha estat víctima aquest dimarts a la tarda d'un intent de robatori de la seva moto per part de dues persones. Segons fonts municipals, la víctima havia quedat al carrer de Bonaventura de Gayolà amb un possible comprador del seu vehicle; cap a les 17.15 h, dues persones han arribat en una moto i han intentat robar-li la seva. Molt a prop, però, hi havia un agent fora de servei de la Policia Municipal de Sabadell, que ha intervingut: entre el policia i el ciutadà, han aconseguit reduir un dels dos lladres, però l'altre ha fugit a peu.

Poc després han arribat al lloc dels fets dotacions de la Policia Local de Sant Cugat i dels Mossos d'Esquadra, que han detingut el presumpte lladre. Es dona el cas, a més, que la motocicleta en què han arribat els dos homes que haurien intentat perpetrar el robatori també hauria estat robada, al terme municipal de Badalona.