A més, ha explicat Cardona, disposa de servei de bar i de restaurant obert a tothom, tant als hostes com al públic en general. Està pensat com un "espai agradable on els clients vagin a dinar al migdia, a fer un cafè a mitja tarda o, fins i tot, a treballar al lobby". El restaurant disposa d'una cuina gran i "ben equipada", que servirà esmorzars, dinars i sopars. Per cobrir aquests serveis, hi treballaran una quarantena de treballadors quan estigui a ple rendiment.
Roger Cardona
L'hotel està construït sobre una parcel·la d'uns 6.300 metres, i en total hem construït uns 10.000 metres quadrats d'hotel entre sota rasant i plantes d'habitacions de gran alçada.
Roger Cardona 2
L'hotel té un restaurant bastant gran amb una cuina molt ben equipada. La idea és que ofereixi esmorzars, dinars i sopars, i estigui obert no per la gent de l'hotel només, sinó també pel públic en general. És a dir, confiem que sigui un lloc on la gent pugui venir a dinar, per exemple, al migdia, o pugui venir a mitja tarda a prendre un cafè, a fer una reunió o a treballar al lobby de l'hotel.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.