Les disfresses de Carnaval llueixen a la rua de comparses

Una dotzena de comparses han desfilat des de la plaça d'en Coll fins a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

La rua de Carnaval ha reunit una dotzena de comparses, que han desfilat pels carrers de Sant Cugat aquest dissabte al vespre. Petits i grans han sortit a veure-les, però també a lluir les seves disfresses aprofitant aquests dies en què només governen la festa i la rauxa. El recorregut de la rua ha començat a la plaça d'en Coll i ha anat fins a la plaça d'Octavià, passant pel passeig Torreblanca, l'avinguda de Cerdanyola, el carrer de la Creu i el carrer de la Torre.

Des de la Comissió de Carnaval i del Gall de Sant Cugat, Nica Vall s'ha mostrat molt contenta de poder-la celebrar: "En principi teníem apuntades deu comparses, però n'hi ha un parell que han vingut a última hora i, per tant, són dotze. Hi havia moltes ganes de fer carnaval, de poder fer coses, i que la gent hi participés", ha explicat.

Algunes de les comparses que han protagonitzat la desfilada anaven caracteritzades de sushi, plàtans, aviadors o de Rigoberta Bandini. Pel que fa al públic, s'hi han vist sobretot disfresses d'animals, princeses i de Mario Kart.









Nica Vall

En principi teníem apuntades deu comparses, però n'hi ha un parell que han vingut a última hora i, per tant, són dotze. Hi havia moltes ganes de fer carnaval, de poder fer coses, i que la gent hi participés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.