Els comerços de Sant Cugat tornen a sortir al carrer aquest dissabte després de dos anys

Sant Cugat Comerç celebra una nova edició d''Estocs Market' amb l'única restricció d'evitar les aglomeracions


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Fora Estocs del 2019 / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del Fora Estocs del 2019 / Foto: Cugat Mèdia

Les botigues de Sant Cugat Comerç tornen a sortir aquest dissabte al carrer en una nova edició d''Estocs Market', després de dos anys. L'única restricció per la situació pandèmica actual serà que es podran muntar carpes i para-sols a les places, però no als carrers com Santiago Rusiñol i Santa Maria, on els comerços només podran posar taules per treure el seu producte a les portes de l'establiment. La tècnica de comerç de l'associació, Adela Burgos, afirma que els botiguers tenen ganes de sortir al carrer i confia que la ciutat respongui.

Burgos explica que serà un dissabte especial amb més moviment de l'habitual, però no esperen que sigui una sortida multitudinària. "Creiem que la gent té ganes de sortir perquè fa molt temps que som a casa, però tampoc creiem que sigui una sortida en massa", ha afirmat la tècnica de comerç. Així doncs, 'Estocs Market' serà una sortida al carrer diferent d'altres anys per a tots els comerços locals. De fet, l'Ajuntament de Sant Cugat ha demanat a Sant Cugat Comerç que només es muntin paradetes i carpes a la plaça d'Octavià per evitar aglomeracions en carrers més estrets com els més cèntrics (Santa Maria i Santiago Rusiñol).

Durant la jornada de dissabte hi haurà algunes botigues que tindran descomptes i promocions especials, i d'altres mantindran els descomptes que han tingut fins ara. "Les rebaixes ja estan funcionant i el fora estoc serà com un dia especial per reforçar aquestes rebaixes", explica Burgos.

Sant Cugat Comerç espera que de cara als propers 'Estocs Market' ja s'hagi recuperat la normalitat perquè les botigues puguin tornar a treure la carpa davant de l'establiment.




Adela Burgos

Creiem que la gent té ganes de sortir perquè portem molt temps a casa, però tampoc creiem que sigui una sortida en massa. Suposo que les rebaixes ja estan funcionant, per tant, el fora estoc serà un dia especial per reforçar aquestes rebaixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.